Naujienos

Naujienos

2-asis projekto "Creating Active Learning Material for Science Educators of Vocational Education" partnerinis susitikimas ir seminaras

2011 m. balandžio 1-2 d., Limassol, Kipre, vyko 2-asis projekto "Creating Active Learning Material for Science Educators of Vocational Education" partnerinis susitikimas ir seminaras, skirtas aptarti naujoves panaudojant aktyvaus mokymo metodus mokant profesin..

PLAČIAU

Kursai "Inovatyvios technologijos ir aktyvaus mokymo metodai švietime"

2014 m. birželio 10-11 dienomis kviečiame suaugusiųjų švietimo centrų darbuotojus, mokytojus, profesinių mokyklų darbuotojus į 2-ų darbo dienų kursus "Inovatyvios technologijos ir aktyvaus mokymo metodai švietime", kurių metu supažindinsime su nuotolinio ir e...

PLAČIAU

Kursai-seminaras "Integracija į darbo rinką per meną ir kūrybą"

2014 m. gegužės 10 d. organizuojami kursai-seminaras "Integracija į darbo rinką per meną ir kūrybą". Seminaro metu mamos ir tėčiai, kurie augina mažus vaikus, senolės, kurios nenuobodžiauja namuose, pasidalins savo gerąja patirtimi, kaip kuriant įvairius men..

PLAČIAU

Mokymosi visą gyvenimą programos Grundtvig Partnerystės projekto C.U.B.E partnerių 2-asis susitikimas

2011 m. kovo 14-15 d. Palerme, Sicilijoje, Italijoje, vyko antrasis Mokymosi visą gyvenimą programos Grundtvig Partnerystės projekto C.U.B.E partnerių susitikimas. Visi partneriai pristatė veiklas ir projekto sklaidą, taip pat apklausų, siekiant išsiaiškinti..

PLAČIAU

Kursai norinčioms/tiems išmokti vėlimo ir dekupažavimo meno

2014 m. balandžio 16 d. organizuojami kursai norinčioms/tiems išmokti vėlimo ir dekupažavimo meno!  Kursų metu sužinosite kas yra vilna, kaip ruošiamos priemonės vėlimui, pamatysite ir išmėginsite kaip veliamas kamuoliukas šlapiu būdu, išbandysite spalvų gamų..

PLAČIAU