Veikla

Projektai, kuriuose eMundus asocijuotas partneris

Projekto pavadinimas "Learning for Life" Projektu siekiama: - Skatinti naują švietimo metodiką, pvz., Problemomis grįstą mokymąsi (ang. Problem-based Learning) ir įvairiapusius gebėjimus - Vystyti įgūdžius, reikalingus dabartinei ir būsimai visuomenei. ..

PLAČIAU

Projekto pavadinimas „Ne tik paprastas žaidimas“ (angl. "Not Only Fair Play") Projektu siekiama socialinės įtraukties, lygių galimybių ir informuotumo apie fizinio aktyvumo svarbą, skatinant dalyvavimą sporte ir sudarant vienodas galimybes sportuoti visiems..

PLAČIAU

Projekto pavadinimas Softis-Ped - Softskills for Children’s Health Pediatrinių paslaugų kokybė priklauso nuo gydytojų darbo konkrečių įgūdžių, susijusių su žiniomis ir praktiniais gebėjimais (kietieji įgūdžiai), o taip pat ir kito tipo įgūdžiais, tokiais ka..

PLAČIAU

VšĮ "eMundus", kaip projekto asocijuotas partneris, dalyvauja Erasmus+ KA2 projekte "E-learning from Nature" (E-mokymasis iš gamtos), kuriuo siekiama gerinti mokinių mokymosi motyvaciją, pagrindinių įgūdžių įgijimą pasitelkiant kiek įmanoma efektyvius mokymo m..

PLAČIAU

VšĮ "eMundus" yra asocijuotas partneris "Erasmus +" KA2 projekte "Jaunimo verslumo ir užimtumo stiprinimas" (orig. "Youth Entrepreneurship and Employment Support" (YEES)). Projektą koordinuoja Ispanijos institucija IES Sant Vicent Ferrer. Projekto tikslas: ..

PLAČIAU